VOORJAAR van 18 t/m 22 juni 2018

VOORJAAR van 18 t/m 22 juni 2018

Een bijzondere week in Zuid-West Frankrijk, waarin je op zoek gaat naar en in contact komt met je eigen kracht en bezieling. Krijg inzicht in wat jouw drijfveer is en vind de balans met alles wat er is in je leven...

De Durf jij Dagen zijn gevuld met inspirerende workshops, lichaamswerk, creativiteit, meditatie- en ontspanningsoefeningen, natuurbeleving en interactie met paarden.

Het programma is samengesteld door vier enthousiaste mensen. Zij zullen je tijdens de Durf jij Dagen intensief begeleiden, verrassen, beroeren en steunen. Ieder vanuit zijn eigen talent. Met respect voor jou als individu en binnen de grenzen die jij aangeeft.

 

"De workshops hebben mij bewust gemaakt van het onbekende bekende... "

 

Lees hier enkele reacties van deelnemers aan onze Durf jij? "test" Dagen.

Je verblijft op La Parenthèse, een bijzondere zen-camping op de grens van de Dordogne en Lot et Garonne. Je deelt daar tijdens de Durf jij Dagen één van de prachtige safaritenten met een andere deelnemer. Neem gerust een kijkje op www.laparenthese.com

 

Onthaasten en ontdekken in een ontspannen omgeving. Genieten van pure maaltijden en eerlijke gastvrijheid. Je laten verwonderen door de prachtige natuur, door jezelf en door elkaar.

 

 

De Durf jij Dagen is een initiatief van Tanni Koens, Jos van Geel, Riet Lenaerts en Marcella van Bruggen. Lees hier meer over hun samenwerking.

 

Heb je interesse?

Stuur een mailtje naar info@existe.nl en wij geven je graag meer informatie.

Praktische informatie

Aankomst op maandag, vertrek op vrijdag.

Voorjaarsweek van 18 juni tot en met 22 juni 2018.

Najaarsweek data volgen...

 

Locatie "La Parenthèse - Camping Les Ormes", Saint-Étienne-de-Villeréal in Zuid-West Frankrijk.

Aantal deelnemers minimaal 12 en maximaal 20 personen.

Er worden 2 workshops per dag gegeven. Nederlands zal de voertaal zijn.

 

Kosten zijn 1.150 euro per persoon.

Inbegrepen zijn het verblijf van 5 dagen/ 4 nachten in een luxe ingerichte safaritent, o.b.v. 2 personen per accommodatie, vol pension en alle workshops inclusief de materialen. Exclusief reiskosten.

 

Reis informatie

Per auto of vliegtuig met RyanAir en Transavia. Kijk voor meer informatie op de website van de betreffende luchtvaarmaatschappijen.

Brussel (Charleroi) - Bergerac RyanAir

Rotterdam - Bergerac Transavia